Album Foto Flip 9x13 cm

10,00 RON
  • Cumparati 10 cu 1,00 RON fiecare si save 90%

Album Foto Flip 9x13 cm de la iFoto - Laboratorul Foto Online

Detalii

Album Foto Flip 9x13 cm - scoate-ți pozele favorite la iFoto !

Bun venit la iFoto, laboratorul foto online! Aici oferim servicii de developare poze digitale și alte produse foto precum tablouri canvas, magneți, albume foto și reproduceri după picturi celebre.

CÂND VA FI GATA ALBUMUL MEU?

Câteva zile lucrătoare ne sunt suficiente de regulă, dar pot apărea și întârzieri dacă suntem foarte aglomerați. Perioadele dinaintea Sărbătorilor de Crăciun și Paști sunt foarte aglomerate, deci plasați comanda cât mai devreme. Livrarea prin curier nu este inclusă în acest timp și durează de regulă între 1-3 zile lucrătoare, în funcție de localitatea în care doriți să facem livrarea.

CUM COMAND UN ALBUM FOTO?

(i) alegi imaginile și dimensiunea pe care o dorești și le introduci în coș;
(ii) apeși pe "Finalizare Comandă" și
(iii) completezi datele de facturare si livrare

ATENȚIE: trebuie să plasezi comanda pe site chiar și atunci când trimiți pozele prin wetransfer sau prin altă modalitate. Fără o comandă înregistrată pe site nu putem produce pozele.

CUM TRIMIT IMAGINILE DIGITALE?

Este foarte simplu: le poți încărca direct în pagina produsului (ex: Poze 10x15 cm). Sau, dacă preferi, ni le poți trimite prin wetransfer.com la adresa noastră de email info@ifoto.ro. Dacă alegi wetransfer, te rugăm să ne trimiți separat și un email cu link-ul pentru download (îl vei primi pe mail de la wetransfer).

CUM SE LIVREAZĂ ALBUMUL FOTO?

Livram prin curier in orice localitate din Romania (timp tranzit estimat 1-2 zile lucratoare). Costul livrarii este fix 15 lei, indiferent de greutatea coletului și de localitatea de destinație. Comenzile de peste 200 lei beneficiază de livrare gratuită.

CUM PLĂTESC COMANDA?

  • cu cardul direct pe site
  • prin transfer bancar / internet banking
  • ramburs la curier (numai pentru comenzile sub 300 lei)

Întrebări (0)